17/11/17

Restaurant Bodegas MonclúsAl nostre pas per Adahuesca vam descobrir un restaurant que si alguna vegada aneu per allí és molt recomanable. Això sí, truqueu perquè s’omple de seguida.

El restaurant Bodegas Monclús és un lloc acollidor, de concepte familiar, amb poques taules i amb el missatge del slow food. Tranquil·litat i bons aliments. Cuina amb productes locals i atenció immillorable.

Oferixen un menú de temporada amb moltes opcions a escollir on també hi ha plats dels dia que l’amplien apuntats a una pissarra quan arribes. Tot això acompanyats dels seus vins. Natros vam escollir un Inés Monclús criança, no mos va decebre, encertat.


Per començar però el mateix chef rebia les taules i ens oferia un tast de dos formatges de Radiquero (lo poble més a prop del restaurant) de pasta blana, un amb papaia i l’altre amb trufa. Lo de trufa espectacular i lo de papaia diferent. I per acompanyar-los, un vi blanc Gewürztraminer també seu que entra molt fi com a aperitiu.


Escollir los plats no va ser fàcil, però al final mos vam decidir pel volcà de gentilles caviar amb truita marinada. Un plat complet per a mi, amb diferents textures i sabors.


Un arròs de muntanya amb pollastre i vi blanc. Molt saborós per a qui lo va gaudir.


Lo pa també molt bó, uns "moñicos" d'una panaderia de la zona. 


De segon la cosa encara se va complicar més per al carnívor ja que les opcions eren moltes i totes semblaven estar fantàstiques, però al final se va decantar per unes costelles DO Teruel cuites a baixa temperatura amb mel i mostassa.


I el peix, un esturió del Cinca amb salsa d’all cremat i fresa de truita del Pirineu. Un plat diferent i gustós.


Per postres, quina alegri, n’hi havia sense lactosa! Un semi-gelat de mango amb licor suau de préssec.


I la clàssica torrija de la casa que lo mateix cuiner va sortir equipat en lo seu bufador per a cremar-la. Tot un espectacle! ;)Los cafès, los vam poder anar a fer a la terrasseta exterior per a gaudir del bon dia que feia i la tranquil·litat. Sense preses.

En acabar, vam passat per la seua xicoteta botiga gastronòmica on vam adquirir algun producte local i un parell de vinets.

Com ja he dit, un lloc a tenir en compte no només per la cuina, sinó per l’amabilitat i encant del seu personal. Tot un plaer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada