7/9/17

Amanida d'asbargínyia *Turquia






 

Ingredients:
4 asbargínyies
1 ceba menuda
2 tomaques pera
1 primentó
2 dents d’all
Sal
Oli
Pebre
Sumac

Preparació:
Escalivem lo primentó.
Rentem i tallem els asbargínyies a daus. Les salem i dixem reposar a un colador per a que suen una hora.


Posem un xorret d’oli a al cassola i afegim la ceba tallada a trossets, les tomaques a quarts pelades i l’asbargínyia. Salpebrem i coem a foc lent.
Pelem lo primentó i lo fem a tires.
Una vegada l’asbargínyia estigue cuita i melosa afegim lo primentó, remenem bé i apaguem lo foc. 


Afegim l’all trinxat i lo sumac i barregem bé.


Una vegada estigue gelada la guardem a la nevera i la servim ben fresqueta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada