I aquí tenim
la última recepta de l’estiu per a la repesca de Cooking the Chef. Aquesta
vegada és una recepta d’un chef que me va agradar molt i un dels seus llibres
me va arribar una vegada passat lo repte, així que havia de fer-ne una altra d’ell.
Aquesta està treta del llibre Jerusalén. Crisol de la cocinas del mundo.
Ara a
esperar los chefs que arribaran en la nova temporada!
Ingredients:
(per a 4
persones)
4 cebes
grans (900g una vegada pelades)
400ml caldo
de verdura
1 ½ c almívar
de mangrana (jo no ne tenia i no ne vaig posar, però segur que li ha de donar
un toc molt bo)
Sal
Pebre negre
Farcit
1 ½ c oli d’auliva
150g
escalunyes
100g arròs
gra curt
35g pinyons
2c menta
fresca
2c julivert
2c menta
seca
1c comí mòlt
1/8c clau
mòlt (jo l’he posat sencer i després l’he tret)
1/4 c pebre
de Jamaica mòlt
3/4 c sal
½ c pebre
negre
Preparació:
Pelem les
cebes i les tallem 5mm per dalt i per baix. Les bullim en aigua durant 15
minuts. Les escorrem i reservem per a que se gelen.
Pelem i
piquem les escalunyes. Posem l’oli a la paella i les saltegem durant 8 minuts.
Piquem los pinyons.
Afegim la resta d’ingredients del farcit i anem saltejant i remenant a foc baix
durant uns 10 minuts.
Tallem les
cebes amb compte i anem triant les capes.
Farcim cada
capa amb una mica de la mescla de l’arròs (penseu que s’ha de coure i doblar lo
seu volum).
Les tanquem bé i les anem posant a una cassola ben juntetes de manera
que entre elles s’aguanten i no se puguen obrir.
Salpebrem i
les cobrim en lo caldo de verdura. Unes ¾ parts. Ara també és quna posaríem l’almívar
de mangrana. Ho tapem i ho dixem coure a foc mínim fins que lo caldo s’haigue evaporat.
Apaguem lo
foc i servim. Fantástiques.
Qué buena receta, me encanta Ottolenghi, yo ya he hecho varios de sus platos y nunca defrauda. Te han quedado ideales para acompañar o para comerlas solas. Divinas.
ResponEliminaCrec que aquest mes a YO ha guanyat per goleada. Excelent recepte, que ara mateix menjaría. Gràcies per pasar per aquí, aquest estiu!
ResponElimina