2/9/17

Cebes farcides



I aquí tenim la última recepta de l’estiu per a la repesca de Cooking the Chef. Aquesta vegada és una recepta d’un chef que me va agradar molt i un dels seus llibres me va arribar una vegada passat lo repte, així que havia de fer-ne una altra d’ell. 



Aquesta està treta del llibre Jerusalén. Crisol de la cocinas del mundo.


Ara a esperar los chefs que arribaran en la nova temporada!

Ingredients:
(per a 4 persones)
4 cebes grans (900g una vegada pelades)
400ml caldo de verdura
1 ½ c almívar de mangrana (jo no ne tenia i no ne vaig posar, però segur que li ha de donar un toc molt bo)
Sal
Pebre negre
Farcit
1 ½ c oli d’auliva
150g escalunyes
100g arròs gra curt
35g pinyons
2c menta fresca
2c julivert
2c menta seca
1c comí mòlt
1/8c clau mòlt (jo l’he posat sencer i després l’he tret)
1/4 c pebre de Jamaica mòlt
3/4 c sal
½ c pebre negre

Preparació:
Pelem les cebes i les tallem 5mm per dalt i per baix. Les bullim en aigua durant 15 minuts. Les escorrem i reservem per a que se gelen.


Pelem i piquem les escalunyes. Posem l’oli a la paella i les saltegem durant 8 minuts. 


Piquem los pinyons.

 
Afegim la resta d’ingredients del farcit i anem saltejant i remenant a foc baix durant uns 10 minuts.


Tallem les cebes amb compte i anem triant les capes.
Farcim cada capa amb una mica de la mescla de l’arròs (penseu que s’ha de coure i doblar lo seu volum). 


 
Les tanquem bé i les anem posant a una cassola ben juntetes de manera que entre elles s’aguanten i no se puguen obrir.




Salpebrem i les cobrim en lo caldo de verdura. Unes ¾ parts. Ara també és quna posaríem l’almívar de mangrana. Ho tapem i ho dixem coure a foc mínim fins que lo caldo s’haigue evaporat.


Apaguem lo foc i servim. Fantástiques.

1 comentari:

  1. Qué buena receta, me encanta Ottolenghi, yo ya he hecho varios de sus platos y nunca defrauda. Te han quedado ideales para acompañar o para comerlas solas. Divinas.

    ResponElimina