La meua versió adaptada sense llet ni mantega. No podreu parar de minjar-ne!
Ingredients:
250g farina
integral d’espelta (o la que vulgueu)
200g panela
3 ous
175ml oli de
girasol
55ml crema
vegetal (soja, avena, espelta...)
300g
pastanagues (una vegada ja ratllades)
75g coco sec
½ c nou
moscada
2 c canyella
1 c
bicarbonat
Sal
Preparació:
Prepararem
tres bols diferents per a barrejar los ingredients.
A un bol
barrejarem la farina integral d’espelta, la panela, la nou moscada, la canyella
i lo bicarbonat. Ho remenarem bé.
A un altre
bol barrejarem lo rovell dels ous, l’oli de girasol i la crema vegetal.
Muntarem les clares a punt de neu i les afegirem.
Muntarem les clares a punt de neu i les afegirem.
Untarem lo
motlle en oli (o bé podeu posar-hi un paper vegetal, lo que preferiu), abocarem
la massa i ho courem al forn precalentat a 180º durant 90 minuts aproximadament
(ja sabeu que depèn del tipo de forn).
M'agrada aquesta versió "sana"...el faré sense el coco.
ResponEliminaPtnts
Glòria