30/11/16

Galetes de coco, farina de garrofa i espelta





Ingredients:
2 ous
80g coco ratllat
4c xarop agave
2 tassetes d’oli
2 sobres de graciosa
20g farina de garrofa
20g farina d’espelta integral
Sucre blanc amb gingebre i taronja ratllats

Preparació:
Precalentem lo forn a 200º.
Barregem bé tots los ingredients a un bol per fer la massa per a les galetes.
Aplanem la massa amb un corró i donem la forma desitjada a les galetes tot utilitzant diferents motlles.


Les anem posant a una llanda de forn amb un paper vegetal.
Les coem al forn fins que veiguem que se comencen a dorar.


Una vegada cuites, aquelles que vulguem que tinguen sucre per damunt les arrebossem i les possem a una reixa per a que se gelen. La resta les dixem a gelar també.



Una vegada ja s’haiguen gelat, a disfrutar-les!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada