10/9/16

Melmelada de móres



Quan les móres estan a punt poder fer moltes coses, una d'elles és una bona melmelada.



Ingredients:
Móres
Sucre morè

Preparació:
Rentem bé les mores i les escorrem bé.
Posem a la cassola les móres i lo sucre. Molta gent posa la mateixa quantitat de sucre que de pes de la fruita. A mi com no m’agrada tant dolç sempre reduixo a la mitat la quantitat de sucre.


Ho posem a coure a foc lent i anem remenant de tant en tant. Si nos vos agrada trobar-vos la textura de la fruita ho podeu triturar per a que quede més fi.



Mentre se va fent la melmelada esterilitzem los pots per a fer la conserva.
Quan la melmelada estigue al punt ho posem en pots, los tanquem bé i los posem a una olla de cap per avall, coberts en aigua i la fem bullir durant uns minuts (tot depèn de la mida dels pots) per a que puguem conserva-ho durant més temps.


Després dixem gelar i assecar los pots i ja los podem etiquetar i guardar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada