Quan les móres estan a punt poder fer moltes coses, una d'elles és una bona melmelada.
Ingredients:
Móres
Sucre morè
Preparació:
Rentem bé
les mores i les escorrem bé.
Posem a la
cassola les móres i lo sucre. Molta gent posa la mateixa quantitat de sucre que
de pes de la fruita. A mi com no m’agrada tant dolç sempre reduixo a la mitat
la quantitat de sucre.
Ho posem a
coure a foc lent i anem remenant de tant en tant. Si nos vos agrada trobar-vos
la textura de la fruita ho podeu triturar per a que quede més fi.
Mentre se va
fent la melmelada esterilitzem los pots per a fer la conserva.
Quan la melmelada
estigue al punt ho posem en pots, los tanquem bé i los posem a una olla de cap
per avall, coberts en aigua i la fem bullir durant uns minuts (tot depèn de la
mida dels pots) per a que puguem conserva-ho durant més temps.
Després
dixem gelar i assecar los pots i ja los podem etiquetar i guardar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada