A banda d’asentarmos a minjar, durant lo nostre viatge també
vam tenir l’oportunitat de participar a una mini classe de cuina per a preparar
empanadas de masa, un altre dels plat
nacionals que un pot trobar a qualsevol soda o cafeteria del país.
La recepta és ben senzilla i està realment bona.
Ingredients:
(per a 10-12)
2 tasses de farina de panís
½ tassa de formatge (millor si és dels que es desfà amb la
calor tipus mozarella)
½ tassa de frijoles
molidos (fesols negres cuits, mostassa, oli, sucre i tabasco opcional)
½ tassa d’aigua
Sal
Preparació:
Fem la massa tot barrejant la feina de panís i l’aigua i la
sal al gust fins obtenir una massa compacta com si anéssim a fer galetes.
Fem boletes de manera que mos càpiguen dins del nostre puny.
Les aplanem damunt d’una fulla de banano (en cas de no tenir-ne utilitzar paper vegetal) tot
donant-los-hi forma redona.
Ho farcim en lo formatge i los frjoles molidos. Ho tanquem i en la forquilla segellem bé les
vores.
Ho fregim i servim calentes per a que lo formatge de desfaci
al mossegar.
I per acompanyar-les un bon cafè o un chiliguaro.
I com que sempre me quedo en més ganes de cuinar, me vaig emportar un dels meus souvenirs preferits:
A seguir cuinant!! I viatjant! ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada