Ingredients:
2 tasses de
farina de fajol
2 tasses d’aigua
1 ou
Sal
1c oli d’auliva
Per a
farcir:
(4 crêpes)
1 carabassó
Tonyina en
conserva
1 tomaca
6 xampinyons
½ ceba
Sal
Oli d’auliva
Pebre
Preparació:
Preparem la massa de les crêpes tot barrejant los
ingredients.
Rentem bé lo carabassó i lo tallem a rodanxes. Lo salpebrem
i lo fem a la planxa.
Rentem los xampinyons, los tallem a làmines i les coem a la
paella en un xorret d’oli. Quan estiguin cuits los salem al gust.
Pelem i rentem la ceba. La tallem a juliana i la coem a foc
lent per a que se vaigue caramel·litzant. Salem.
Escorrem bé l’oli de la tonyina. Rentem la tomaca i la
tallem a rodanxes.
Fem los crêpes tot posant un xorret d’oli d’auliva (si teniu
mantega també vos anirà bé) a una paella
ben calenta, poseu una cullerada de la massa i la repartim bé per tota la paella.
Una vegada veiguem que comença a fer bufetes, li peguem la volta per a que se
dore una mica per l’altre costat.
Un cop fetes les anem farcint. Unes de carabassó, tonyina i
tomaca. Les altres de carabassó, xampinyons i ceba.
Si no les voleu consumir totes de seguida, s'aguanten bé a la nevera 3-4 dies o bé al congelador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada