4
carabassons
200g tofu
sedós
1 all tendre
1c miso
1c tamari
Suc de ½ taronja
Cacaus
½ pesteta
Aufapiga fresca
Preparació:
Rentem bé
los carabassons i ne fem espaguetis.
Los podem
minjar directament o bé escaldar-los una mica si no vos agrada la textura
cruixent i preferiu algo més suau.
Fem la salsa
en lo tofu sedós (que es més bé un tofu en textura de flam), l’all tendre, lo
miso, lo tamari, lo suc de taronja, los cacaus (al gust), l’aufapiga i la
pesteta. Si no vos agrada picant podeu prescindir de la pesteta.
Ho triturem
tot i ho servim damunt dels espaguetis.
Barregem bé i a gaudir d’una plat
lleuger!
Tinc moltes ganes de preparar aquests espagueti de carabassó, quan comencin a sortir a l'hort els provo si o si, que llavors he de variar per no avorrir-los ;)
ResponElimina