13/6/16

Degvsta restaurant

http://www.degvsta.com/index.php

Fa uns dies vam anar al Degvsta de Tarragona a sopar i vam poder gaudir d'alguns dels plats de la seva carta.


Per a començar, i un cop heu demanat, si voleu un vi negre vos conviden a baixar a la seva bodega per a que escolliu vatros mateixos lo vi que voleu beure. La idea mos va agradar ja que a banda del nom i lo tipo de raïm també tens al teu abast altra informació com l'anyada que moltes vegades no trobem a la carta. A més a més, ja te proporcionen una estona de diversió i conversa.


Natros vam triar un vi de D.O. Montsant, Gotes.


Mentrestant mos van traure a taula uns entrants: caballa escabetxada i una crema d'espàrrecs blancs.


Per compartir una taula de formatges amb les seues melmelades/compotes i codonyat acompanyats d'uns panets. Los formatges bons, però potser falta una mica d'informació sobre els formatges (molts cops t'informen per quin has de començar per anar pujant d'intensitat, natros vam fer tast a cegues) i també potser faltaria una mica de pa neutre perquè al ser tot de romer feia que lo seu gust passés per sobre d'alguns formatges.Vam continuar en un pop cruixent amb crema d'ajoblanco. Simplement deliciós! Cruixent i tendre a la vegada. L'heu de provar.


I per segon una suprema de llobarro a la sal amb textures de cítrics. Bo.


I uns daus de tonyina de l'Atmella de Mar marinats amb soja, vinagreta de gingebre, mango i llima. Espectaculars.


Per acabar, un postre ben dolç, cafè i rooibos.Sense dubte un lloc per a repetir i provar més coses de la seua carta o lo menú diari.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada