8/6/16

Pak choi en tofu saltejat en verdures i coco




Ingredients:
4 pak choi
200g tofu ferm
¼ de col
1 pastanaga grossa
½ ceba
4c coco ratllat
2 c sèsam blanc
2c sèsam negre
4c tamari
1c pesteta en flocs
Oli de sèsam
Arròs basmati

Preparació:
Posem l’arròs a l’arrossera amb aigua lo coem.
Rentem los pak choi i los tallem a trossos.
Assequem bé lo tofu en un tros de paper de cuina. Després lo tallem a daus.
Pelem i rentem la ceba i la pastanaga. Tallem la ceba, la pastanaga i la col a juliana.
Posem un xorret d’oli a un wok i saltegem los pak choi en lo sèsam. Afegim lo tamari i acabem de saltejar.




Mentrestant posem un altre xorret d’oli a un altre wok i saltegem lo tofu, la pastanaga, la ceba i la col. Afegim los flocs de pesteta i a continuació lo coco. Ho saltegem una mica i ja podem servir-ho tot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada