Ingredients:
4 pak choi
200g tofu
ferm
¼ de col
1 pastanaga
grossa
½ ceba
4c coco
ratllat
2 c sèsam
blanc
2c sèsam
negre
4c tamari
1c pesteta
en flocs
Oli de sèsam
Arròs basmati
Preparació:
Posem l’arròs
a l’arrossera amb aigua lo coem.
Rentem los
pak choi i los tallem a trossos.
Assequem bé
lo tofu en un tros de paper de cuina. Després lo tallem a daus.
Pelem i
rentem la ceba i la pastanaga. Tallem la ceba, la pastanaga i la col a juliana.
Posem un
xorret d’oli a un wok i saltegem los pak choi en lo sèsam. Afegim lo tamari i
acabem de saltejar.
Mentrestant posem
un altre xorret d’oli a un altre wok i saltegem lo tofu, la pastanaga, la ceba
i la col. Afegim los flocs de pesteta i a continuació lo coco. Ho saltegem una
mica i ja podem servir-ho tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada