26/9/15

Pizza d'apagallums



Seguim en la temporada de bolets! Fer-ne és divertit, i cuinar-los un goig. ;)



Ingredients:
Apagallums
Tomaca triturada
Formatge al gust
Anxoves

Preparació:
Netegem bé l’apagallums. Descartem lo peu i agafem lo barret.
Posem lo barret damunt d’un paper vegetal a una llanda de forn, al damunt li posem una mica de tomaca, unes quantes anxoves i lo formatge que tingueu a mà. En aquest cas li vaig posar una mica de gorgonzola, parmesà i mozzarella.
Enfornem a uns 220º i coem fins que veiguem que l’apagallums estigue cuit (vorem com redueix de tamany i dixa anar una mica d’aigua)

I a minjar!
Al damunt hi podeu posar tot allò que vos vingue de gust, coma qualsevol pizza casolana.

2 comentaris:

  1. Que bo en prec nota. Quan en troben els faig tallats prims i arrebossats amb ou i farina queden molt bons.
    Petons

    ResponElimina
  2. Quina bona idea!! Me l'apunto per quan en trobi, epero que ben aviat ;)
    Anna

    ResponElimina