15/1/15

Onigiri *Japó




Ingredients:

300g arròs blanc

Sal

Alga nori (a tires)



Preparació:

Rentem bé l’arròs fins que l’aigua ja no surtigue blanca.

Posem l’arròs a coure a l’arrossera en sal al gust i aigua. Quan estigue cuit, dixem gelar una mica.


Dorem l’alga nori al foc.

Agafem la quantitat d’arròs que necessitem i la posem al motlle (si no tenim motlle li podem donar la forma amb les mans), a continuació li posem la tira d’alga nori.





S’aguanten molt bé per emportar si ho posem a una carmanyola.





Aquests onigiri són els bàsics, però n’hi ha de mil i un sabors! Mireu quina bona pinta fan els artesans:







Ara m’he de decidir a vore quins seran els pròxims que fem... ;)

1 comentari:

  1. Ohhhh!!!! M'encanta el menjar japonès...però això no ho he provat!!!! Ja estic veient que haig d'estalviar per viatjar a l'Orient llunyà! Petons!

    ResponElimina