Ingredients:
300g arròs
blanc
Sal
Alga nori (a
tires)
Preparació:
Rentem bé l’arròs
fins que l’aigua ja no surtigue blanca.
Posem l’arròs
a coure a l’arrossera en sal al gust i aigua. Quan estigue cuit, dixem gelar
una mica.
Dorem l’alga
nori al foc.
Agafem la
quantitat d’arròs que necessitem i la posem al motlle (si no tenim motlle li
podem donar la forma amb les mans), a continuació li posem la tira d’alga nori.
S’aguanten
molt bé per emportar si ho posem a una carmanyola.
Aquests
onigiri són els bàsics, però n’hi ha de mil i un sabors! Mireu quina bona pinta
fan els artesans:
Ara m’he de decidir
a vore quins seran els pròxims que fem... ;)
Ohhhh!!!! M'encanta el menjar japonès...però això no ho he provat!!!! Ja estic veient que haig d'estalviar per viatjar a l'Orient llunyà! Petons!
ResponElimina