3/1/15

Cassoletes d'abadejo al romesco en ceba cruixent




Ingredients:

1 paquet de massa per a empanadilles (=16 cassoletes)

400g abadejo

Salsa romesco

Aulives negres

Ceba cruixent

Oli



Preparació:



Posem lo dia ans l’abadejo a dessalar i li anem canviant l’aigua.



Llevem la pell de l’abadejo i lo tallem a daus. Lo saltegem a una paella en un xorret d’oli. (Aquest últim pas se pot saltar si preferiu l’abadejo cru)



Posem la massa en la forma desitjada als motlles i enfornem fins que estigue una mica doradeta.





Quan estigue cuita, la traiem del forn i desemmotllem. La dixem gelar damunt d’una reixa per a que no agafe humitat.





Poc minuts ans de servir posem los daus d’abadejo, una mica de salsa romesco per damunt, la ceba cruixent i una auliva negra damunt de cada cassoleta. 





2 comentaris: