1 paquet de
massa per a empanadilles (=16 cassoletes)
400g abadejo
Salsa romesco
Aulives negres
Ceba cruixent
Oli
Preparació:
Posem lo dia
ans l’abadejo a dessalar i li anem canviant l’aigua.
Llevem la
pell de l’abadejo i lo tallem a daus. Lo saltegem a una paella en un xorret d’oli.
(Aquest últim pas se pot saltar si preferiu l’abadejo cru)
Posem la
massa en la forma desitjada als motlles i enfornem fins que estigue una mica
doradeta.
Quan estigue
cuita, la traiem del forn i desemmotllem. La dixem gelar damunt d’una reixa per
a que no agafe humitat.
Poc minuts ans
de servir posem los daus d’abadejo, una mica de salsa romesco per damunt, la
ceba cruixent i una auliva negra damunt de cada cassoleta.
Una proposta genial, un petó!
ResponEliminaAixò pot ser un entrant de diumenge!!! Petons!
ResponElimina