100g quinoa
1 tros de
carabassa
1 primentó
verd (tipus italià)
1
asbargínyia
1 ceba
Formatge de
cabra
1 ou
Sal
Pebre
Oli
Herbes provençals
Preparació:
Coem la
quinoa a l’arrossera en una mica de sal i aigua.
Rentem,
pelem i tallem les verdures a trossets. Les saltegem a la paella en un xorret d’oli
i herbes provençals. Salpebrem.
Una vegada
la quinoa estigue cuita, l’escorrem bé i la barregem en l’ou.
Posem a una
safata un xorro d’oli a la base, posem la quinoa al damunt i li donem la forma
del pastís.
La posem a
coure al forn a uns 200º fins que estigue doradeta.
Ho traiem
del forn i li posem la verdura ben escampada al damunt, a continuació una mica
de formatge i ho tornem a posar al forn.
Servim
calent.
*Si ne
sobra, l’endemà també esta molt bo com a pastís fresc acompanyat amb amanida.
Bo i sa, es pot demanar més? Aprofito per desitjar-te molt bon any 2015,molts petons!
ResponEliminaFer bases de quiche amb quinoa....molt interessant! Petons!
ResponEliminaM'encanta la recepta, ha sigut un gran descubriment cuinar quinoa ;)
ResponElimina