24/12/14

Pastís de quinoa i verdures




 
Ingredients:

100g quinoa

1 tros de carabassa

1 primentó verd (tipus italià)

1 asbargínyia

1 ceba

Formatge de cabra

1 ou

Sal

Pebre

Oli

Herbes provençals



Preparació:

Coem la quinoa a l’arrossera en una mica de sal i aigua.



Rentem, pelem i tallem les verdures a trossets. Les saltegem a la paella en un xorret d’oli i herbes provençals. Salpebrem.



Una vegada la quinoa estigue cuita, l’escorrem bé i la barregem en l’ou.

Posem a una safata un xorro d’oli a la base, posem la quinoa al damunt i li donem la forma del pastís.



La posem a coure al forn a uns 200º fins que estigue doradeta. 



Ho traiem del forn i li posem la verdura ben escampada al damunt, a continuació una mica de formatge i ho tornem a posar al forn.




Servim calent.

*Si ne sobra, l’endemà també esta molt bo com a pastís fresc acompanyat amb amanida.

3 comentaris:

  1. Bo i sa, es pot demanar més? Aprofito per desitjar-te molt bon any 2015,molts petons!

    ResponElimina
  2. Fer bases de quiche amb quinoa....molt interessant! Petons!

    ResponElimina
  3. M'encanta la recepta, ha sigut un gran descubriment cuinar quinoa ;)

    ResponElimina