17/12/14

Risotto de tomaques seques i formatges





Ingredients:

200g arròs

1 ceba


Formatges al gust (gorgonzola, blau, cabra, parmesà, manxego, brie...)

500ml caldo de verdura

Sal

Pebre

Oli

Orenga



Preparació:

Pelem i tallem a ceba a trossets i la posem a sofregir en un xorret d’oli.

Tallem les tomaques a trossets i les afegim al sofregit.



A continuació, afegim l’arròs, salpebrem i remenem bé. Anem afegint lo caldo de verdura poc a poc i calent. Remenem sovint. 



Quan l’arròs estigue casi cuit, afegim los formates a trossets.



Ho remenem ben remenat per a que se fonguen, apaguem lo foc i dixem reposar uns minuts.


Servim al punt en una mica d'orenga per damunt.



Bon profit!

3 comentaris:

  1. Els risottos ja em semblen deliciosos, però si a més són de formatge... espectaculars! fa molt goig, un petó!

    ResponElimina
  2. A mi els rissottos m'agraden moltíssim, quina bona pinta que té aquest! Un petó maca i que passis molt bones festes!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  3. Sóc molt gran dels tomàquets secs confitats....i en aquesta recepta trobo que hi combinen molt i molt bé! Petons!

    ResponElimina