Ingredients:
200g arròs
1 ceba
Formatges al
gust (gorgonzola, blau, cabra, parmesà, manxego, brie...)
500ml caldo
de verdura
Sal
Pebre
Oli
Orenga
Preparació:
Pelem i tallem
a ceba a trossets i la posem a sofregir en un xorret d’oli.
Tallem les
tomaques a trossets i les afegim al sofregit.
A
continuació, afegim l’arròs, salpebrem i remenem bé. Anem afegint lo caldo de
verdura poc a poc i calent. Remenem sovint.
Quan l’arròs
estigue casi cuit, afegim los formates a trossets.
Ho remenem ben remenat per a
que se fonguen, apaguem lo foc i dixem reposar uns minuts.
Servim al
punt en una mica d'orenga per damunt.
Bon profit!
Els risottos ja em semblen deliciosos, però si a més són de formatge... espectaculars! fa molt goig, un petó!
ResponEliminaA mi els rissottos m'agraden moltíssim, quina bona pinta que té aquest! Un petó maca i que passis molt bones festes!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Sóc molt gran dels tomàquets secs confitats....i en aquesta recepta trobo que hi combinen molt i molt bé! Petons!
ResponElimina