5/11/14

Gnocchis de carabassa en salsa de moixernons





Ingredients:

300g carabassa cuita al forn

350g farina blat integral

1 ou

75g brull

Sal

Pebre

Orenga



Per a la salsa:

Moixernons deshidratats

1 ceba

200ml crema vegetal

Vi blanc

Sal

Oli

Pebre



Preparació:

Posem a hidratar los moixernons en aigua uns 20 minuts.

Triturem o xafem la carabassa, la salpebrem i la barregem en la farina, lo brull i l’ou. Rectifiquem de sal al gust. Amassem bé.




En la massa fem xurrets que després anirem tallant i donant forma en la forquilla o com més vos agrade.




Posem a bullir aigua i tirem los gnocchis. Quan suren, estaran cuits. Los colarem i reservarem.


Fem la salsa tot pelant, rentant i tallant la ceba a trossets menudets. La posem a sofregir a una paella i quan se comence a caramel·litzar, afegim los moixernons. Salpebrem i afegim un xorret de vi blanc. Quan haigue reduït, hi posem la crema vegetal i acabem de coure. Rectifiquem de sal si és convenient.




Barregem los gnocchis en la salsa i servim en una mica d’orenga per damunt.



Bon profit!

1 comentari:

  1. Uns gnocchis molt originals i ben de temporada, que bons que han de ser! Un petó bonica

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina