29/10/14

Els camins dels Biberons per la Terra Alta

Lo passat cap de setmana vam gaudir d'un dia ben complet gràcies a la gent de Terra Enllà.

La proposta era fer una passejada pels camins dels Biberons de la Terra Alta, un tast de vins de la D.O. i acabar amb un dinar a un dels seus restaurants.


Vam començar lo dia a l'àrea de la Fonteta, a la carretera que va de Gandesa a Pinell de Brai. Allí mos vam trobar en los nostres guies i vam començar la ruta històrica.
La primera parada va ser la serra de Pàndols a la cota 705.



 

Després vam anar a vore les trinxeres de la cota 402.


Un cop acabada la visita vam anar fins a Vilalba dels Arcs, al celler Bernaví. Allí vam fer una cata de cinc dels seus vins, ens van ensenyar el seu celler i vam poder disfrutar de les vistes de la seua finca. Així com comprar algun dels vins que haviem provat.






I per a rematar lo dia, un dinaret al restaurant Nou Moderno de Vilalba dels Arcs. Un menú tancat relació preu qualitat correcte. Érem 16 adults.

Vam començar en una crema d'ameles marcones en una mica de codonyat. Aquí teniu la versió en magret i sense, segons gust del comensal.



Seguiem en un trosset d'abadejo en salsa dolça i mangrana.


I continuavem en un plat de fricandó, i com alternativa a la carn hi havia paella o fideuà. La veritat és que los segons van dixar bastant que desitjar.



Per acabar hi havia gelat de postre o fruita.


Cafés i tés.

Per als menuts de la colla van fer menú infantil: espaguetis, pollastre amb patates, fideuà... i gelat.

Potser anat de carta mos canviaria la impressió, perquè la vam estar fullejant i hi havia plats que mos hagués agradat provar.

En definitiva i conjunt, una molt bona experiència, recomanable per a un cap de setmana que feu una visita per la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada