300g
carabassa cuita al forn
350g farina
blat integral
1 ou
75g brull
Sal
Pebre
Orenga
Per a la
salsa:
Moixernons deshidratats
1 ceba
200ml crema
vegetal
Vi blanc
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Posem a
hidratar los moixernons en aigua uns 20 minuts.
Triturem o xafem
la carabassa, la salpebrem i la barregem en la farina, lo brull i l’ou.
Rectifiquem de sal al gust. Amassem bé.
En la massa
fem xurrets que després anirem tallant i donant forma en la forquilla o com més
vos agrade.
Posem a
bullir aigua i tirem los gnocchis. Quan suren, estaran cuits. Los colarem i
reservarem.
Fem la salsa
tot pelant, rentant i tallant la ceba a trossets menudets. La posem a sofregir
a una paella i quan se comence a caramel·litzar, afegim los moixernons.
Salpebrem i afegim un xorret de vi blanc. Quan haigue reduït, hi posem la crema
vegetal i acabem de coure. Rectifiquem de sal si és convenient.
Barregem los
gnocchis en la salsa i servim en una mica d’orenga per damunt.
Bon profit!
Uns gnocchis molt originals i ben de temporada, que bons que han de ser! Un petó bonica
ResponEliminaLes receptes que m'agraden