10/11/14

Timbal de pataca i camagrocs





Ingredients:
(per a 2 timbals)

2 pataques

2 tomaques

Camagrocs

½ ceba

Sal

Oli

Orenga



Preparació:

Posem les pataques a bullir. Quan estiguin cuites les pelem i axafem en una forquilla. Salem.



Pelem i tallem a ceba ben menuda i la posem a sofregir en un xorret d’oli. Quan se comence a dorar afegim los camagrocs i sofregim al gust. Salem.



Rentem i tallem les tomaques a rodanxes, posem un xoro d’oli a la paella i les fem volta i volta.





Barregem lo sofregit en la pataca.



Muntem lo timbal posant una base de tomaca i al damunt la barreja de pataca.


Decorem en una rodanxa de tomaca i orenga per damunt.

3 comentaris:

  1. Un plat d'allò més fàcil, bo i amb una presentació xulíssima
    petonets

    ResponElimina
  2. Això de pataca m'encanta!!! Un timbal preciós a la vista i de segur que molt bo! Petons!

    ResponElimina
  3. Maco, maco! I bo, que més es pot demanar? Un petó guapa

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina