(per a 2 timbals)
2 pataques
2 tomaques
Camagrocs
½ ceba
Sal
Oli
Orenga
Preparació:
Posem les
pataques a bullir. Quan estiguin cuites les pelem i axafem en una forquilla.
Salem.
Pelem i
tallem a ceba ben menuda i la posem a sofregir en un xorret d’oli. Quan se
comence a dorar afegim los camagrocs i sofregim al gust. Salem.
Rentem i
tallem les tomaques a rodanxes, posem un xoro d’oli a la paella i les fem volta
i volta.
Barregem lo
sofregit en la pataca.
Muntem lo
timbal posant una base de tomaca i al damunt la barreja de pataca.
Decorem en
una rodanxa de tomaca i orenga per damunt.
Un plat d'allò més fàcil, bo i amb una presentació xulíssima
ResponEliminapetonets
Això de pataca m'encanta!!! Un timbal preciós a la vista i de segur que molt bo! Petons!
ResponEliminaMaco, maco! I bo, que més es pot demanar? Un petó guapa
ResponEliminaLes receptes que m'agraden