20/9/14

Racó del Riu




Lo Racó del Riu és un restaurant que trobem a Sant Jaume, al costat mateix del pont on podem dinar gaudint d’unes bones vistes al riu Ebre tot mintjant-mos un bon arrosset.
D’arrossos ne fan molts, i segur que estan tots molt bons, natros vam anar a provar l’arròs a banda i alguna cosa més...
Per començar mos vam decidir per un Núvol blanc D.O. Montsant (garnatxa blanca i macabeu) ben fresquet acompanyats d’us cacaus i unes aulives que mos van traure.


Vam triar dos entrants, una mica d’anguila fumada que ja mos van avisar que era en forma de paté no fet per ells, però que estava molt bó i unes ortigues de mar fregides. Les ortigues eren molt grosses, natros estem acostumats a minjar-ne de més menudes, però també estaven bones. 



I després, l’arròs. Com ja he dit, vam provar l’arròs a banda. Mos esperàvem trobar lo típic arròs fet en peix de bullir i la seua pataqueta, però mos va sorprendre al vorela cassola: rap, palaia, rom, gamba.. una bona ració per cap que no mos vam poder acabar.


Igual que l’arròs, estava boníssim! Però no mos cabia res més a la panxa, així que vam haver de demanar que lo posessen per emportar perquè ja no podíem més.


De postre evidentment, ja no ne vam fer. Tampoc som massa de postre. Un cafè i una infusió i a caminar una miqueta vora riu.
Lo preu, uns 40 euros per cap anant de carta. Les racions són generoses i l’arròs molt bo.

1 comentari: