13/9/14

Paté d'asbargínyia




Ingredients:

Asbargínyies

½ all per asbarginyia

Sal

Comí

Oli d’auliva



*La quantitat dependrà de la mida dels pots que tingueu i les asbargínyies a utilitzar.



Preparació:

Escalivem les asbargínyies.

Mentre se gelen les asbargínies, esterilitzarem los gots tot bullint aigua i posant-los a dins uns 10 minuts.

Una vegada les asbargínyies estiguen gelades, les pelem i les posem a un bol amb los alls. Afegim sal i comí al gust i un abundant xorro d’oli.

Ho triturem bé i ja podem posar-ho als pots i guardar-ho a la nevera per consumir tot tirant un xorret més d’oli abans de tapar-ho.

Si ne feu molta quantitat, podeu bullir los pots per a esterilitzar i poder conservar a un lloc fresc, sec i que no li toque la llum, com qualsevol conserva.

1 comentari:

  1. Que bo! jo en faig molt, casi igual, es el típic baba ganouhs o mutabal, el tinc al bloc, però no sabia que es podia conservar, es clar, si s'esterilitza es com qualsevol conserva! molt bona idea! Un petó

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina