5/9/14

Parpadelle de carabassó en cherries i feta




 
Ingredients:

2 carabassons

Cherries

Feta



Preparació:



Rentem bé los carabassons i los tallem en forma de parpadelle (a làmines ben primes).





Posem aigua a bullir i los escaldem un minut o dos, depenent de lo cruixents que vos agraden.



Rentem les cherries.



Servim los parpadelle en les cherries i una mica de feta desfet pel damunt. Amanim al gust amb oli, pebre, oli picant, sal, menta, aufapiga... lo que més vos apetixque!


3 comentaris:

  1. Ostres quina bona idea això de fer servir verdura-pasta com a base d'un plat!!! Petons!

    ResponElimina
  2. Mmmmm boníssims i a més lleugers, m'agrada! un petó Cristina!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  3. Avui ho hem fet per dinar i ha quedat molt bo.

    ResponElimina