Asbargínyies
½ all per
asbarginyia
Sal
Comí
Oli d’auliva
*La
quantitat dependrà de la mida dels pots que tingueu i les asbargínyies a
utilitzar.
Preparació:
Escalivem
les asbargínyies.
Mentre se
gelen les asbargínies, esterilitzarem los gots tot bullint aigua i posant-los a
dins uns 10 minuts.
Una vegada les
asbargínyies estiguen gelades, les pelem i les posem a un bol amb los alls.
Afegim sal i comí al gust i un abundant xorro d’oli.
Ho triturem
bé i ja podem posar-ho als pots i guardar-ho a la nevera per consumir tot
tirant un xorret més d’oli abans de tapar-ho.
Si ne feu
molta quantitat, podeu bullir los pots per a esterilitzar i poder conservar a
un lloc fresc, sec i que no li toque la llum, com qualsevol conserva.
Que bo! jo en faig molt, casi igual, es el típic baba ganouhs o mutabal, el tinc al bloc, però no sabia que es podia conservar, es clar, si s'esterilitza es com qualsevol conserva! molt bona idea! Un petó
ResponEliminaLes receptes que m'agraden