1 asbarginya
grossa (o 2 de menudes)
250g
espaguetis integrals
Gorgonzola
Sofregit de
tomaca
Sal
Oli
Orenga
Preparació:
Tallem les
asbarginyes a làmines i les fem una mica a la planxa.
Mentrestant coem
los espaguetis al dente, colem i reservem.
Agafem una
safata de forn i posem a la base una mica de sofregit. A continuació muntem los
involtini. Agafem una làmina d’asbarginya, posem uns quants espaguetis al
damunt, un tros de gorgonzola, ho enrotllem bé i ho posem a la safata. I així
en tots.
Una vegada
tinguem tots los involtini fets, tirem una mica més de sofregit per damunt dels
espaguetis i ho posem al forn precalentat a 150º durant uns 10 minuts per a que
s’acabe de coure i se desface lo formatge. Servim immediatament.
Bon profit!
Quina cosa més bona! Ha d'estar tremendo, se'm fa la boca aigua, més val que deixi d'ordinador i vagi a preparar el sopar... Un petó Cristina maca!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Quina gràcia!!!! I què maca que queda la presentació, eh?
ResponElimina