12/6/13

Truitetes gregues de carabassó





 Ingredients:
(per a 8 truitetes)

2 carabassons
100g formatge feta
1 ceba
6 ous
Sal
Oli
Pebre

Preparació:

Rentem los carabassons i la ceba i los tallem a trossets menuts. Ho sofregim en una mica d’oli. Salpebrem.


Batem los ous i salpebrem.

Tallem lo feta a trossets i ho afegim als ous batuts.Afegim los sofregit de carabassó i ceba.

 
Posem la barreja en motlles al forn al màxim uns 5-7 minuts fins que l’ou qualle.


Servir calent o gelat.


2 comentaris:

  1. Que bones i amb quina forma més original! Són com tortellets salats! M'encanten!

    ResponElimina
  2. Quins motlles individuals més xulos!! i la recepta què dir-ne, una truita de carabassó no pot fallar mai, jo avui he agafat el primer de l'hort, així que aviat m'hi ficaré!

    ResponElimina