17/6/13

Pollastre en nachos



Ingredients:

4 pits de pollastre (o 8 talls de quorn, tofu o seitan també queda bo)
200g de tomaca en conserva
8 talls de formatge cheddar
Nachos
Sal
Sucre
Oli
Pebre
¼ de cullera de cafè de Chile habanero


Preparació:

Tallem les tomaques a trossets i ho posem a sofregir en una mica de oli, sal i sucre. A mitant cocció li tirem lo chile habanero. Si no vos agrada lo picant, no ne poseu.


Partim los pits de pollastre per la mitat en forma de filet, los salpebrem i segellem a la paella. Quan ho posarem al forn s’acabaran de coure.


Posem a una safata los pits de pollastre i damunt de cadascún hi posem una mica del sofregit de tomaca. Al damunt hi  col·loquem los nachos i un tall de cheddar a trossets. Ho posem al forn i gratinem.




Servim calent per a que lo formatge se desface.


2 comentaris:

  1. M'agrada molt el pollastre, i una nova recepta per fer-lo més original em va genial! ;-)

    ResponElimina
  2. A les nenes segur que els agradarà si el preparo com proposes! Queda molt divertit!

    ResponElimina