4 pits de
pollastre (o 8 talls de quorn, tofu o seitan també queda bo)
200g de tomaca en
conserva
8 talls de
formatge cheddar
Nachos
Sal
Sucre
Oli
Pebre
¼ de cullera de
cafè de Chile habanero
Preparació:
Tallem les
tomaques a trossets i ho posem a sofregir en una mica de oli, sal i sucre. A
mitant cocció li tirem lo chile habanero. Si no vos agrada lo picant, no ne
poseu.
Partim los pits
de pollastre per la mitat en forma de filet, los salpebrem i segellem a la
paella. Quan ho posarem al forn s’acabaran de coure.
Posem a una
safata los pits de pollastre i damunt de cadascún hi posem una mica del
sofregit de tomaca. Al damunt hi
col·loquem los nachos i un tall de cheddar a trossets. Ho posem al forn
i gratinem.
Servim calent per
a que lo formatge se desface.
M'agrada molt el pollastre, i una nova recepta per fer-lo més original em va genial! ;-)
ResponEliminaA les nenes segur que els agradarà si el preparo com proposes! Queda molt divertit!
ResponElimina