Ingredients:
1 massa de pasta
brisa
2 dents d’all
150g de bolets
variats
4 cullerades de
farina de panís
1 got de llet de
soja
200ml de crema
vegetal
8 o 9 primentons
del piquillo
4 ous
Formatge ratllat
al gust
Oli
Sal
Pebre
Romer
Preparació:
Pelem i trinxem
los alls. Los dorem a la paella en una mica d’oli, quan estiguen, afegim los
bolets i salpebrem.
Desfem la farina
en lo got de llet de soja i ho afegim als bolets. Salem, tirem lo romer al gust
i anem remenant fins que quede una crema bastant espessa. Reservem.
Posem la massa en
un motlle. Farcim los piquillos de la crema de bolets i los anem disposant
damunt de la massa.
Batem los ous, ho
barregem en la crema vegetal, una mica de formatge i salpebrem.
Ho aboquem a la
quiche, tirem lo formatge rallat per damunt.
Ho coem al forn a uns 170º fins
que la barreja de l’ou qualle.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada