19/12/12

Quiche de primentons del piquillo






Ingredients:

1 massa de pasta brisa
2 dents d’all
150g de bolets variats
4 cullerades de farina de panís
1 got de llet de soja
200ml de crema vegetal
8 o 9 primentons del piquillo
4 ous
Formatge ratllat al gust
Oli
Sal
Pebre
Romer


Preparació:

Pelem i trinxem los alls. Los dorem a la paella en una mica d’oli, quan estiguen, afegim los bolets i salpebrem.
Desfem la farina en lo got de llet de soja i ho afegim als bolets. Salem, tirem lo romer al gust i anem remenant fins que quede una crema bastant espessa. Reservem.



Posem la massa en un motlle. Farcim los piquillos de la crema de bolets i los anem disposant damunt de la massa.



Batem los ous, ho barregem en la crema vegetal, una mica de formatge i salpebrem.

Ho aboquem a la quiche, tirem lo formatge rallat per damunt. 



Ho coem al forn a uns 170º fins que la barreja de l’ou qualle.

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada