17/12/12

Pataques farcides de salmó







Ingredients:

2 pataques grans
8 alls tendres
4 talls de salmó fumat
1 xorret de llet de soja
4 talls formatge brie
Sal
Pebre
Pesteta
Gingebre
Cilantre
Aufapiga
Oli

Preparació:

Coem les pataques al forn.

Rentem, i tallem a trossets los alls tendres i los sofregim. Afegim lo salmó a trossets.



Tallem les pataques per la mitat i les abuidem de dins. Fem a trossets la pataca i la tirem al sofregit. Afegim les espècies, remenem bé i acabem de coure.

Farcim les pataques, posem un tall de formatge al damunt i gratinem al forn.






Servim calent!

4 comentaris:

  1. He hagut de buscar que era pesteta, picant, oi?
    Una proposta molt complerta i bona.
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pesteta és le bitxo, la cayena.
      A dalt de tot hi ha una pestanya "glossari" on intento posar totes les paraules que al poble diem una mica diferent...
      Encantada de participar a Memòries!

      Elimina
  2. Moltíssimes gràcies Cristina per la teva aportació a memòries d'una cuinera, petonets.

    ResponElimina
  3. Muy buenas Cristina!!! Con todas esas especias y el salmoncito

    ResponElimina