Ingredients:
2 pataques grans
8 alls tendres
4 talls de salmó
fumat
1 xorret de llet
de soja
4 talls formatge
brie
Sal
Pebre
Pesteta
Gingebre
Cilantre
Aufapiga
Oli
Preparació:
Coem les pataques
al forn.
Rentem, i tallem
a trossets los alls tendres i los sofregim. Afegim lo salmó a trossets.
Tallem les
pataques per la mitat i les abuidem de dins. Fem a trossets la pataca i la
tirem al sofregit. Afegim les espècies, remenem bé i acabem de coure.
Farcim les
pataques, posem un tall de formatge al damunt i gratinem al forn.
Servim calent!
He hagut de buscar que era pesteta, picant, oi?
ResponEliminaUna proposta molt complerta i bona.
Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.
La pesteta és le bitxo, la cayena.
EliminaA dalt de tot hi ha una pestanya "glossari" on intento posar totes les paraules que al poble diem una mica diferent...
Encantada de participar a Memòries!
Moltíssimes gràcies Cristina per la teva aportació a memòries d'una cuinera, petonets.
ResponEliminaMuy buenas Cristina!!! Con todas esas especias y el salmoncito
ResponElimina