Ingredients:
250ml llet
condensada
500ml nata
líquida
3 sobres quallada
250ml de llet
1 paquet de
galetes maria
Mantega
Preparació:
Acalantem la
llet, i quan veiguem que comença a canviar de color li afegim la llet
condensada sense parar de remenar.
Barregem los
sobres de quallada i la nata líquida i ho afegim a la llet calenta. No dixem de
remenar.
Triturem les
galetes i les barregem amb mantega desfeta. En posarem la mitat a la base del
motlle on farem el pastís i ho xafarem bé.
Tirarem al damunt
la barreja de la llet, ho dixarem gelar i després ho posarem a la nevera unes 2
hores.
Abans de servir,
repartirem per damunt les galetes triturades que hem reservat abans.
Bon profit!
Hola Cristina,
ResponEliminaFelcitats pel blog, m'encanten les teves receptes: molt sanes i creatives!
L'únic que trobo a falatr en el blog és un buscador, on per exemple, hi posis "patata" i et busqui totes les receptes que porten patata. Seria molt pràctic!
Petons
Bones! He creat lo buscador: "Què busques?". Si poses allí lo nom de l'ingredient concret, t'apareixeran les receptes que ne porten. Espero que t'ajude! Moltes gràcies per fer la proposta!
ResponEliminaGenial! Moltes gràcies!
ResponElimina