Una recepta ràpida per a un sopar o esmorzar.
Ingredients:
6 tortilles de panís
3 ous
200g xampinyons
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem los xampinyons i los tallem a làmines.
Los saltegem a la paella en un xorro d’oli. (Si los prepareu en antelació
al vostre batch cooking, la recepta encara serà més ràpida).
Batem los ous. Ho podeu fer tots junt i anar posant la porció que toca a
cada torilla (1/2 ou per tortilla). Salpebrem.
A una paella dorem les tortilles per un costat.
Posem l’ou i los xampinyons com si anéssem a fer una truita fina, al damunt
hi posem la tortilla pel costat que hem dorat, i després li donem la volta per
a que se dore per l’altre costat.
Ho enrotllem i servim acompanyat d’una mica d’amanida.
Sigueu creatius i aneu variant o afegint ingredients: tomaques seques, ceba
caramel·litzada, formatge...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada