11/10/25

Tortilla farcida de truita i xampinyons

 

Una recepta ràpida per a un sopar o esmorzar.

Ingredients:

6 tortilles de panís

3 ous

200g xampinyons

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem los xampinyons i los tallem a làmines.

Los saltegem a la paella en un xorro d’oli. (Si los prepareu en antelació al vostre batch cooking, la recepta encara serà més ràpida).

Batem los ous. Ho podeu fer tots junt i anar posant la porció que toca a cada torilla (1/2 ou per tortilla). Salpebrem.

A una paella dorem les tortilles per un costat.

Posem l’ou i los xampinyons com si anéssem a fer una truita fina, al damunt hi posem la tortilla pel costat que hem dorat, i després li donem la volta per a que se dore per l’altre costat.



Ho enrotllem i servim acompanyat d’una mica d’amanida.


Sigueu creatius i aneu variant o afegint ingredients: tomaques seques, ceba caramel·litzada, formatge...



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada