7/10/25

Un llibre, una recepta (91). Crème de sardines au citron

 


Aquest mes amb el llibre mon anem a la Bretanya francesa en una recepta carregada d’omega 3. Al llibre Bretagne de Natalie beauvais trobareu un munt de receptes que vos faran salivar i compartir estones en la vostra família i amics.

 


La recepta d’avui, senzilla i ideal per a compartir.

Ingredients:

1 pot de sardines en conserva (millor si són en oli d’oliva)

2 cogombrets envinagrats (jo ho he canviat per piperrades)

1 ou

½ llimona

1c mostassa

10cl d’oli de llavors de raïm (jo he posat l’oli d’oliva eco de la conserva de sardines)

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Tallarem les piperrades a trossets menuts.

Bullirem l’ou fins que estigue dur.

Escorrem els sardines, traiem l’espina i les fem a trossets.

Les posem a un bol en les piperrades, la mostassa, lo suc de la mitja llimona, la ratlladura d ela pell de la llimona, sal, pebre i l’oli d’auliva de els sardines.


Barregem bé.

Pelem l’ou i lo tallem a daus. Ho afegim al bol i barregem.


Servim acompanyat de torradetes per a posar-ho al damunt.


Ah! També queda molt bé damunt d’unes rodanxes de pataca al forn gelada a mode d’aperitiu sense gluten.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada