Aquest mes amb el llibre mon anem a la Bretanya francesa en una recepta carregada d’omega 3. Al llibre Bretagne de Natalie beauvais trobareu un munt de receptes que vos faran salivar i compartir estones en la vostra família i amics.
La recepta d’avui, senzilla i ideal per a compartir.
Ingredients:
1 pot de sardines en conserva (millor si són en oli d’oliva)
2 cogombrets envinagrats (jo ho he canviat per piperrades)
1 ou
½ llimona
1c mostassa
10cl d’oli de llavors de raïm (jo he posat l’oli d’oliva eco de la conserva
de sardines)
Sal
Pebre negre
Preparació:
Tallarem les piperrades a trossets menuts.
Bullirem l’ou fins que estigue dur.
Escorrem els sardines, traiem l’espina i les fem a trossets.
Les posem a un bol en les piperrades, la mostassa, lo suc de la mitja
llimona, la ratlladura d ela pell de la llimona, sal, pebre i l’oli d’auliva de
els sardines.
Barregem bé.
Pelem l’ou i lo tallem a daus. Ho afegim al bol i barregem.
Servim acompanyat de torradetes per a posar-ho al damunt.
Ah! També queda molt bé damunt d’unes rodanxes de pataca al forn gelada a
mode d’aperitiu sense gluten.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada