Ingredients:
(pa 10-15 pax)
Arròs Monstià
500g galeres
500g musclos
250g petxines
200g calamars
50g alga
espagueti de mar
3 litros caldo de
peix
2 alls
1 ceba
Sal
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
trinxem l’all i la ceba. Posem abundant oli a la paella i los sofregim.
Posem l’espagueti
de mar a remulla.
Afegim les
galeres partides en tres trossos i los calamars. Quan estigue doradet, afegim
l’arròs i nem remenant.
Hi tirem lo caldo
de peix, i a continuació posem los musclos, les petxines i l’alga espagueti de
mar tallada a trossets. I també afegim l’aigua on teníem a remulla l’espagueti
de mar.
Nem vigilant i
quan l’arròs estigue a punt de coure, apaguem lo foc, tapem i esperem 5 o 10
minuts i ja podrem minjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada