11/12/12

Paella marinera





Ingredients:

(pa 10-15 pax)

Arròs Monstià
500g galeres
500g musclos
250g petxines
200g calamars
50g alga espagueti de mar
3 litros caldo de peix
2 alls
1 ceba
Sal
Oli

Preparació:

Pelem, rentem i trinxem l’all i la ceba. Posem abundant oli a la paella i los sofregim.

Posem l’espagueti de mar a remulla.

Afegim les galeres partides en tres trossos i los calamars. Quan estigue doradet, afegim l’arròs i nem remenant.

Hi tirem lo caldo de peix, i a continuació posem los musclos, les petxines i l’alga espagueti de mar tallada a trossets. I també afegim l’aigua on teníem a remulla l’espagueti de mar.



Nem vigilant i quan l’arròs estigue a punt de coure, apaguem lo foc, tapem i esperem 5 o 10 minuts i ja podrem minjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada