De Paté de gentilles i de brie i pera
Ingredients:
1 ceba
2 alls
850ml de caldo vegetal
175g gentilles
1 ou
2 cullerades llet de soja
1 pera
1 tall de formatge brie
10 tomaques cherry
Salsa pesto
Mayonesa
Mostassa antiga
Oli
sal
1 cullerada de garam masala
2 cullerades julivert
½ cullerada cilantre
Preparació:
Fem lo paté de gentilles lo dia ans tot sofregint la ceba i los alls. Quan
estiguen, aboquem lo caldo de verdura i les gentilles. Condimentem en lo garam
masala, julivert, cilantre i sal. Quan haigue reduït i estiguen les gentilles
cuites, tirem l’ou i les dues cullerades de llet de soja. Ho triturem tot i ho
posem en un motlle engrassat amb oli. Ho coem al forn.
Barregem una mica de mayonesa i una mica de mostassa antiga al gust.
Rentem, pelem i tallem al pera a trossets.
Muntem les culleretes. A unes posem un trosset del paté de gentilles en una
mica de mayonesa de mostassa al damunt i mitja cherry.
A les atres, un trosset de brie, un trosset de pera i salsa pesto.
Servir i minjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada