Ingredients:
Per a la massa:
2 iogurts
3 ous
Blat egipci o
kamut que entre.
15g de llevadura
1 got de suc de
massana natural
100g mantega
Per farcir i
decorar:
Crema de festucs
Maduixes
1 iogurt
Preparació:
Barregem los
rovells dels ous en los iogurts, lo suc de massana i la mantega desfeta.
Remenem bé. Afegim la llevadura barrejada en lo kamut i anem remenant fins que
agafe consistència.
Muntem les clares
a punt de neu i les barregem en la massa.
Ho posem en un
motlle untat en mantega al forn i coem a uns 170º uns 20-30 minuts (depenent
del vostre forn).
Quan estigue cuit
lo traiem i dixem gelar.
Una vegada fresc,
ja lo podem partir per la meitat, i untar-lo en la crema de festucs. La crema
de festucs que he utlitzat la vaig compra a Erice (Sicilia), i està realment
bona.
Una vegada
farcit, tornem a muntar lo bescuit i, al moment de servir decorem amb un iogurt
natural i maduixes tallades a trossets.
Lleuger, i sense
sucre afegit, ideal per a diabètics. (S’ha de tenir en compte però, que la
crema de festucs sí que porta sucre).
Molt bo i amb un gust diferent :)
ResponEliminaOstres aquesta crema de festucs em sembla genial!!! Jo sempre vaig buscant cremes i melmelades originals, i aquesta no l'havia vist mai! La buscaré! Una abraçada!
ResponEliminaQue bo!!! No ho havia vist mai, això de la crema de pistatxo... ho buscaré!! Petons
ResponEliminaquina coca més complerta Cristina!!! Moltíssimes gràcies per la teva aportació a Memòries. Petonets
ResponEliminaNo coneixia la crema de festucs però queden molt bé en postres.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Quina bona pinta! Ha de ser molt bona perque els festucs són deliciosos! Jo vaig estar a Erice i no ho vaig veure, però recordo els dolços fets amb massapà imitant fruites, fan uns dolços increibles així que aquesta crema ha de ser ben bona, oi? ës el primer cop que participo a Memòries i he preparat una coca de llimona i llavors de rossella, si em vols visitar em farà molta il.lusió, em trobes aquí
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Gràcies! Ara visito el teu blog! :)
Elimina