Avui dos entrants facilets a mode de pintxo, on en comptes d'utilitzar pa, ho farem en "cogollos" (en català, cabdells, però al meu entorn, ningú sabria de què es tracta, i al vostre?)
"Cogollos" amb angula i pernil salat
Ingredients:
5 cabdells (cogollos)
1 paquet de sucedani d'angula
4 lonxes de pernil salat
formatge cremós a les fines herbes
1 all
sal
pebre
oli
Preparació:
Posem les lonxes de pernil entre dos papers vegetals i ho posem a coure al forn fins que quede amb textura cruixent.
Tallem los cabdells per la mitat i los rentem. Los dixem escórrer.
Saltegem la gula en un xorret d'oli, l'all i la salpebrem. La dixem gelar.
A punt de servir a taula fem lo muntatge: untem lo mig cabdell en lo formatge cremós, i pel damunt hi repartim l'angula, i després lo pernil tallat a trossets.
"Cogollos" en bolets i primentó
Ingredients:
6 cabdells (cogollos)
200g de variat de bolets en conserva
1 primentó roig escalivat
salsa César
1 all
sal
pebre
oli
herbes provençals
Preparació:
Rentem i saltegem los bolets en l'all, sal, pebre i un xorret d'oli. Reservem.
Tallem los cabdells per la mitat i los rentem. Los dixem escórrer.
Pelem i tallem a tires lo primentó.
A punt de servir, untem los cabdells en salsa César, al damunt hi posem los bolets, i una tira de primentó. I per acabar, una herbes provençals al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada