2/5/12

"Cogollos"

Avui dos entrants facilets a mode de pintxo, on en comptes d'utilitzar pa, ho farem en "cogollos" (en català, cabdells, però al meu entorn, ningú sabria de què es tracta, i al vostre?)

"Cogollos" amb angula i pernil salat


Ingredients:

5 cabdells (cogollos)
1 paquet de sucedani d'angula
4 lonxes de pernil salat
formatge cremós a les fines herbes
1 all
sal
pebre
oli

Preparació:

Posem les lonxes de pernil entre dos papers vegetals i ho posem a coure al forn fins que quede amb textura cruixent.

Tallem los cabdells per la mitat i los rentem. Los dixem escórrer. 

Saltegem la gula en un xorret d'oli, l'all i la salpebrem. La dixem gelar.

A punt de servir a taula fem lo muntatge: untem lo mig cabdell en lo formatge cremós, i pel damunt hi repartim l'angula, i després lo pernil tallat a trossets.





"Cogollos" en bolets i primentó






Ingredients:

6 cabdells (cogollos)
200g de variat de bolets en conserva
1 primentó roig escalivat
salsa César
1 all
sal
pebre
oli
herbes provençals

Preparació:

Rentem i saltegem los bolets en l'all, sal, pebre i un xorret d'oli. Reservem.

Tallem los cabdells per la mitat i los rentem. Los dixem escórrer. 

Pelem i tallem a tires lo primentó.

A punt de servir, untem los cabdells en salsa César, al damunt hi posem los bolets, i una tira de primentó. I per acabar, una herbes provençals al gust.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada