Ingredients:
1 full de massa brisa
250g de xampinyons
8 ous
verdura que tinguem per la nevera (pastanaga, ceba, carabassó, espinacs...)
50g de formatge ratllat (lo que més vos agrade)
sal
pebre
oli
sésam
Preparació
Rentem i tallem la verdura a trossets menuts i la posem a sofregir en una miqueta d'oli. Fem lo mateix en los xampinyons i los afegim al sofregit. Salpebrem.
Posem la massa al motlle, i li donem forma, si ne sobra, podem utitlizar-la per decorar pel damunt com he fet jo en aquest cas.
Batem los ous i los salpebrem. Afegim lo formatge, i lo sofregit de verdura i xampinyons, i ho aboquem damunt la massa. Decorem, hi tirem sésam pel damunt i ho posem al forn a uns 100º uns 20 minuts (depenent del vostre forn).
Vos la podem minjar gelada o calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada