21/3/12

Arrosset mariner a la cassola



Ingredients:
(per a 2 pax. abundant)

4 escamarlans
4 gambes
3 sépies menudes
alga wakame
1 all
julivert
safrà
1/2 primentó roig
1 ceba tendra
1 tomaca
arròs (en aquest cas era arròs vaporitzat perquè havia d'anar a la carmanyola, però millor si ho feu amb un com l'àrròs Montsià que per minjar al moment, quedarà més bo)
sal
pebre
oli

Preparació:

Posem oli a la cassola i sofregim les gambes i los escamarlans. Quan estigue, ho traem i reservem.

Rentem, tallem i sofregim la ceba, lo primentó i la tomaca. Netegem les sépies, les tallem a trossets i les afegim al sofregit. Anem remenant de tant en tant.

Posem a remulla unes quantes tires d'alga wakame al gust. I fem la picada d'all i julivert.

Quan lo sofregit estigue al punt, posem arròs per a dos persones (i sempre una ració més per a la cassola) i remenem bé. Salpebrem.

Escorrem l'alga wakame i l'aigua la usem per a coure l'arròs. 

Quan estigue casi cuit, afegirem l'alga i la picada d'all i julivert.

Una vegada fet, posarem les gambes i los escamarlans damunt, dixarem reposar 5 minuts i ja podrem minjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada