(per a 2 pax. abundant)
4 escamarlans
4 gambes
3 sépies menudes
alga wakame
1 all
julivert
safrà
1/2 primentó roig
1 ceba tendra
1 tomaca
arròs (en aquest cas era arròs vaporitzat perquè havia d'anar a la carmanyola, però millor si ho feu amb un com l'àrròs Montsià que per minjar al moment, quedarà més bo)
sal
pebre
oli
Preparació:
Posem oli a la cassola i sofregim les gambes i los escamarlans. Quan estigue, ho traem i reservem.
Rentem, tallem i sofregim la ceba, lo primentó i la tomaca. Netegem les sépies, les tallem a trossets i les afegim al sofregit. Anem remenant de tant en tant.
Posem a remulla unes quantes tires d'alga wakame al gust. I fem la picada d'all i julivert.
Quan lo sofregit estigue al punt, posem arròs per a dos persones (i sempre una ració més per a la cassola) i remenem bé. Salpebrem.
Quan estigue casi cuit, afegirem l'alga i la picada d'all i julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada