Uns entrants que s'acaben ràpid...
Cassoleta de piquillo i xoricet picant
Ingredients:
12 cassoletes
4 xoricets picants
6 piquillos
1 all
100ml de crema vegetal
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Saltegem los piquillos en l’all, ho salpebrem i hi afegim la crema vegetal. Quan estigue cuit, ho passem pel turmix en un xorret d’oli i ja tindrem la salsa feta. Reservem.
Desmollem los xoricets i los passem una mica per la paella.
Omplim les cassoletes fins la mitat en la salsa de piquillo i damunt hi posem lo xoricet.
Millor si ho servim acabat de fer, així estarà calentet.
Cassoleta de formatge a les fines herbes i mermelada de guayaba
Ingredients:
12 cassoletes
100g de formatge d’untar a les fines herbes
30g de mermelada de guayaba
Preparació:
Farcim les cassoletes amb el formatge i al damunt hi posem una mica de mermelada de guayaba.
Aquest entrant s’ha de fer a última hora, perquè si ho fem molt abans, les cassoletes se reblanixen.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada