12/3/12

Cassoleta de remolatxa i gorgonzola




Ingredients:

3 remolatxes menudes
200g de gorgonzola
2 làmines d'hojaldre
sal
oli

Preparació:

Pelem i rentem les remolatxes i les posem a bullir en aigua i sal.

Estirem la massa i li donem la forma que volem, en aquest cas, de la cassoleta de terra on ho farem. Untem la cassoleta de terra en oli per a que no s'apegue i posem la massa.



Tallem lo formatge a daus i posem una primera capa damunt la massa.



Quan la remolatxa estigue bullida, l'escorrerem i la tallarem a rodanxes. Posarem una capa doble damunt de la primera de formatge, tot reservant una rodanxa per a posar a damunt; i tornarem a fer una capa de formatge. Per acabar, la rodantxa reservada, la posarem damunt de tot.



Ho posem al forn precalentat a uns 150º deu minuts, i a punt per minjar. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada