5/3/12

Ous en llit de pataca i espinacs





Ingredients:

4 ous casolans
500g d'espinacs
4 pataques
8 xampinyons
1 tasseta menuda de llet de soja
1 all
oli
sal
pebre


Preparació:

Pelem i tallem les pataques i les posem a bullir. Rentem los xampinyons i los laminem. Los sofregim en un xorret d'oli i reservem.

Rentem i bullim los espinacs. Los sofregim en l'all i reservem.

Quan les pataques estiguen bullides, les salpebrem i les axafem tot fent-ne puré. Barregem les pataques en la llet de soja calenta, remenem bé i afegim los xampinyons.

Bullim los ous fins al punt que per dins estiguen líquids.

Muntem lo plat. Agafem un motlle i posem lo puré a la base. Una mica d'espinacs al damunt del puré i finalment un parell d'ous al damunt. En un ganivet los obrim i salpebrem. I a taula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada