16/6/11

Mermelada de pastanaga

Pa damunt del formatge, boníssima...



Ingredients:

500gde pastanagues (Si són ecològiques, millor. Lo gust és incomparable!)
300g de sucre
1 pell de llimona rallada
1 got d'aigua

Es pot canviar la ralladura de llimona per jengibre o taronja.

Necessitarem pots de vidre.


Preparació:

Esterilitzem los pots de vidre i les tapes que anem a utilitzar posant-los en aigua bullint 10 minuts. Després los dixem secar bé.

Pelem les pastanagues i les triturem. Afegim lo sucre i la ralladura de llimona. Ho posem en una olla al foc, tirem l'aigua i comencem a fer bullir a foc lent. Es va rementant. Quan agafe la consistència de mermelada, s'apaga lo foc. 

A continuació, anem omplint los pots i tancant bé. Després los posem a bullir un altre cop, com qualsevol altra conserva. Uns 20 minuts a l'olla coberts d'aigua. Després dixem gelar, los traiem i ja la podem consumir o guardar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada