14/6/11

Strudel de pastanaga, ceba i pernil salat



Ingredients:

1 massa brisa o d'hojaldre, com preferiu
6 talls de pernil salat
3 pastanagues
1 ceba
1 ou
oli
sal
pebre
nou moscada
canyella

Preparació:

Tallem la ceba i les pastanagues a tiretes. Posem un xorret d'oli a una paella i sofregim la ceba i la pastanaga en una mica de sal, canyella i nou moscada.

Mentre se fa lo sofregit, agafem la massa i la estirem bé damunt d'una llanda en paper de forn. Posem al damunt cobrint tota la massa, los talls de pernil. Damunt del pernil tirem lo sofregit de pastanaga i ceba i ho enrodillem com si fos un braç de gitano.

En un ganivet fem uns talls damunt del braç, pintem en ou i espolvorejem en nou moscada i canyella. Ho fiquem al forn uns 10 minuts al màxim.

Quan estigue templat, ja ho podem tallar per emplatar. Si ens ho volem minjar lo dia següent fresquet, també estarà molt bo!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada