12/7/22

Tadka Dahl *Índia



Ja sabeu que m’agrada molt la cuina Índia i aquests és un dels plats bàsics que se pot preparar de mil maneres (cada casa té la seua recepta). Un dhal és un plat amb una base de llegums secs que no necessiten arremullar-se prèviament, com les gentilles que he utilitzat jo avui.

 

Ingredients:

400g gentilles taronja

2 tomaques

3C pasta gingebre i all

1C comí

1 pesteta

Oli de coco

Sal

Pebre negre

Cilantre fresc

Pa naan

 

Preparació:

Coem les gentilles en aigua. Jo les he cuinat a la Magimix Cook Expert. He programat: EXPERTO 15min 100ºC.


Mentrestant posem una mica d’oli de coco a la cassola i afegim lo comí. Una vegada comence a desprendre lo seu aroma o a petar, afegim la pasta d’alli gingebre i la pesteta a trossos. Sofregim.

Netegem les tomaques i les fem a daus.

Afegim al sofregit i cuinem.

Escorrem bé els gentilles i els afegim a la cassola en lo sofregit. Salpebrem al gust i coem a foc lent durant uns 8 minuts.

Servim acompanyat d’una mica de cilantre per damunt i pa naan que podem fer mentre s’acaben de fer les gentilles ja que és molt fàcil de preparar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada