Lo llibre d’aquest mes és per a tota la família. Les receptes que conté agradaran a grans i menut si només en vore les fotos ja vos entraran ganes e cuinar (o de minjar!). Llet amb galetes és un altre llibre de Juan Llorca i Melisa Gómez. Personalment m’han agradat molt sempre los seus llibres, no només per les receptes que contenen si no que també per la claredat de les seues explicacions i la seua estructura. Vos animo a comprar-los (i no, no tinc cap relació ni benefici) o bé demanar-los en préstec a les vostres biblioteques.
La recepta d’avui
és perfecta per a preparar en el vostre batch
cooking setmanal i es guarda bé uns dies a la nevera. Fins i tot es podria
congelar (però jo no ho he provat).
Ingredients:
100g ceba
picada
100g pèsols
1 dent d’all
1 tomaca
picada (a més a més, jo he afegit un parell de tomaques seques a trossets)
4 xampinyons
(tb de collita pròpia, la recepta original no ne porta)
200g de
quinoa
5 ous
Julivert picat
1c cúrcuma
mòlta
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Precalentem lo
forn a 180º.
Coem la
quinoa amb los pèsols tot bullint-ho en aigua.
Pelem i trinxem la dent d’all.
Netegem i
tallem a trossets lo xampinyons. També les tomaques seques.
Sofregim la
dent d’all amb la ceba a la paella. Afegim la tomaca i los xampinyons. Salpebrem.
Barregem la
quinoa i los pèsols en lo sofregit.
Batem los ous. Afegim lo julivert i la cúrcuma, també les tomaques seques i la quinoa amb lo sofregit.
Preparem los
motlles. Jo he utilitzat motlles de silicona perquè són més resistents. Si
utilitzeu motlles de paper, ho haureu de coure en una llanda amb forats per a
les magdalenes, si no, se vos desmuntaran.
Posem la barreja dintre los motlles i coem al forn uns 18-20 minuts. Tot dependrà del vostre forn.
Dixarem gelar una mica i ja mol es podrem minjar. O bé les dixarem gelar del tot i les anirem consumint durant la setmana.
Guardeu-les a la nevera (4-5 dies) o congeleu-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada