Si vos apetix minjar japonès i esteu per Vinaròs, l’Asoko és una bona opció. Una carta molt extensa i variada per a tots los gustos (i bastantes opcions veganes!). També una bona carta de begudes.
A banda de la carta, de dilluns a divendres al migdia teniu opció de menú que està molt complet.
Aquí un tastet de les coses que vam provar acompanyades d’aigua
(ampolla de vidre que és d’agrair) i un vi negre (Austum 2016, D.O. Ribera del
Duero).
Edamame sweet chili. Són adictives, i més en la salsa sweet chili. Vos les minjareu com a pipes si vos agrada lo picantet.
Tempura de verdures. Tot i que per al meu gust personal los
trossos eren una mica grossos (sobretot la ceba) i li faltava varietat, he de
dir que estava ben feta. Puntet cruixent i salsa bona.
Gyozas. Ne tenen de diferents ingredients. Natros vam
demanar de verdures i pollastre al curry. Bones.
Yakimeshi de gambes. Lo gran triomfador de la nit. Un arròs
ESPECTACULAR. Si aneu, l’heu de provar.
Shibuya roll. Una bona combinació amb un toc picant.
Si sou llepolets, dixeu-vos un lloc per a les postres i
compartiu. Costa triar però ens vam decidir per uns mochis de cheese cake i
fruita de la passió.
Una coulant gelada per als amants de la xocolata.
I un choco crépes cake. Sempre l’havia vist amb crêpes de te
verd, aquesta versió és de xocolata.
I vam acabar amb uns cafès. Correctes.
Ja heu vist quina varietat. Ah! I los plats són molt bonics.
Estètica cuidada i servei amable. Per repetir.
Si mireu la seua web, voreu que tenen restaurants a
diferents poblacions. També podeu reservar taula a través de la web.
Ja l’heu provat?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada