12/1/21

Pa naan d’all, cilantre i nigela *Índia

 


Res millor que per acompanyar un bon plat de cuina hindú que lo pa naan acabat de fer.

La versió d’avui, vegana.

 

Ingredients:

(per a 6 naans)

260g farina d’espelta

2C oli d’auliva ( més un xorret per al final)

½ tassa de iogurt de coco

Llet d’avena

Sal

Cilantre

3 dents d’all

Nigela

 

Preparació:

Posem la farina, l’oli d’auliva, lo iogurt de coco, la sal al gust i un xorret de llet d’avena a l’olla inox de la Magimix Cook Expert. Programem PANADERÍA – PAN/BRIOCHE per a que vaigue amassant, depenent de com veiguem la massa, afegim una mica més de llet d’avena o no. Vos ha de quedar una massa uniforme que pugueu moldejar amb les mans sense que se vos apegue.
Si no teniu Magimix Cook Expert, ho podeu fer amb qualsevol altre aparell que tingueu per amasar o bé amb un bol i les vostres mans.

Pelem i trinxem l’all.

Tallem unes quantes fulles de cilantre.

Quan tingueu la massa, feu una bola i la repartiu en 6 parts. Agafeu cadascuna de les parts i feu una boleta que aplanarem una mica en lo corró. Posarem l’all i tornarem a passar lo corró per a que s’agafé bé. Farem lo mateix després amb lo cilantre i la nigela.
Mentrestant acalentarem bé una planxa.

A mesura que anéssem fent los naans, los anem posant a la planxa i coem volta i volta. Voreu que és un pa que se fa ràpid.

En acabar tirem un xorret d’oli per damunt i ja podrem gaudir-lo.


Tradicionalment lo naan se fa en un forn tandoor com podeu vore aquí, però com que a casa no ne tenim, los coem a la planxa.

 

*Podeu fer-lo sense res, amb sèsam, amb diferents herbes, formatge...

Cap comentari:

Publica un comentari