5/8/21

Asbargínyies farcides de cigrons

 


Seguim amb Cooking the Chef i la repesca de l’estiu. Sempre queden receptes per a fer d’algun xef, així que aprofitant que és temporada d’asbargínyies, avui vos porto la recepta d’un chef argentí amb una proposta de receptes molt interessants: Chakall.

Jo he fet la meua versió vegana de la recepta. Si voleu vore la recepta original, aquí teniu lo vídeo.

 

Ingredients:

4 asbargínyies grosses

200g cigrons cuits

2 dents d’all

Un manoll d’aufàpiga

Sal

Pebre negre

Llevadura nutricional

Oli d’auliva

Tomaques cherry

 

Preparació:

He aprofitat que feia la recepta per coure los cigrons. Sempre ne faig més que menos per a poder utilitzar en altres plats al llarg de la setmana o bé congelar-los.

Dixarem los cigrons a remulla la nit abans en aigua.

L’endemà los escorrerem bé i netejarem.


Netejarem les asbarínyies, les tallarem per la mitat i los hi farem uns tallets a fins en forma de dau per a coure-les.

Los cigrons que he utilitzat los compro a granel i són xicotets. Dependrà de la mida dels cigrons lo que tarden a coure’s.

Jo he aprofitat per coure los cigrons i les asbargínyies en la Magimix Cook Expert tot a la vegada.

Posarem los cigrons a la olla inox en abundant aigua.

A sobre posarem la vaporera XL i les asbargínyies.

Programarem: COCCIÓN / VAPOR XL

En acabar lo programa, traurem les asbargínyies perquè ja estan cuites, posarem la tapa menuda a la olla inox i seguirem coent los cigrons programant: EXPERTO 40min v0 100ºC.

Una vegada cuits, agafarem los que necessitem per a la recepta i los escorrerem bé, la resta, los conservarem en lo caldo a la nevera o bé al congelador en porcions.

Pelarem i trinxarem dos dents d’all i a una paella posarem un bon xorro d’oli i los alls.

Agafarem l’aufàpiga i reservarem algunes fulletes per decorar després, la resta les trinxarem i les afegirem als alls.

Sofregirem.

Abuidarem les asbargínyies i ho afegirem a la paella en los cigrons. Salpebrarem i sofregirem una mica. 

Posarem les asbargínyies a una llanda de forn en un xorro d’oli i les salarem.

Farcirem els asbargínyies en lo sofregidet, posarem una mica de llevadura nutricional al damunt i unes cherries.



Ho posarem al forn a gratinar fins que comence a estar doradet.

Ho podem servir acabat de fer, calent o gelat o bé per emportar amb la carmanyola.

 

Si voleu vore més receptes fetes per altres bloggers d’aquest cuiner, aquí.

Aquí al blog trobareu: Lasanha de espinafres e bacalhau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada