Seguim amb Cooking the Chef i la repesca de l’estiu. Sempre queden receptes per a fer d’algun xef, així que aprofitant que és temporada d’asbargínyies, avui vos porto la recepta d’un chef argentí amb una proposta de receptes molt interessants: Chakall.
Jo he fet la
meua versió vegana de la recepta. Si voleu vore la recepta original, aquí teniu
lo vídeo.
Ingredients:
4
asbargínyies grosses
200g cigrons
cuits
2 dents d’all
Un manoll d’aufàpiga
Sal
Pebre negre
Llevadura nutricional
Oli d’auliva
Tomaques cherry
Preparació:
He aprofitat
que feia la recepta per coure los cigrons. Sempre ne faig més que menos per a
poder utilitzar en altres plats al llarg de la setmana o bé congelar-los.
Dixarem los
cigrons a remulla la nit abans en aigua.
L’endemà los
escorrerem bé i netejarem.
Netejarem les asbarínyies, les tallarem per la mitat i los hi farem uns tallets a fins en forma de dau per a coure-les.
Los cigrons que
he utilitzat los compro a granel i són xicotets. Dependrà de la mida dels
cigrons lo que tarden a coure’s.
Jo he
aprofitat per coure los cigrons i les asbargínyies en la Magimix Cook Expert
tot a la vegada.
Posarem los
cigrons a la olla inox en abundant aigua.
A sobre posarem la vaporera XL i les asbargínyies.
Programarem:
COCCIÓN / VAPOR XL
En acabar lo
programa, traurem les asbargínyies perquè ja estan cuites, posarem la tapa
menuda a la olla inox i seguirem coent los cigrons programant: EXPERTO 40min v0
100ºC.
Una vegada
cuits, agafarem los que necessitem per a la recepta i los escorrerem bé, la
resta, los conservarem en lo caldo a la nevera o bé al congelador en porcions.
Pelarem i
trinxarem dos dents d’all i a una paella posarem un bon xorro d’oli i los alls.
Agafarem l’aufàpiga i reservarem algunes fulletes per decorar després, la resta les trinxarem i les afegirem als alls.
Sofregirem.
Abuidarem les asbargínyies i ho afegirem a la paella en los cigrons. Salpebrarem i sofregirem una mica.
Posarem les
asbargínyies a una llanda de forn en un xorro d’oli i les salarem.
Farcirem els asbargínyies en lo sofregidet, posarem una mica de llevadura nutricional al damunt i unes cherries.
Ho posarem al forn a gratinar fins que comence a estar doradet.
Ho podem
servir acabat de fer, calent o gelat o bé per emportar amb la carmanyola.
Si voleu
vore més receptes fetes per altres bloggers d’aquest cuiner, aquí.
Aquí al blog
trobareu: Lasanha de espinafres e bacalhau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada