Una alternativa vegana per a minjar llegums quan fa calor (i quan no també!) que podeu utilitzar per a picar, acompanyar los vostres plats, fer uns bons entrepans... o esmorzar. Segur que vos agradarà!
Ingredients:
1 tassa de
fesols cuits
½ tassa de
tomaques seques en oli
¼ tassa
pipes de gira-sol crues
1c comí
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Necessitarem
un processador d’aliments. Jo ho he fet a la cuba menuda del processador de la
Magimix Cook Expert.
Posarem les
pipes, les tomaques escorregudes, los fesols, lo comí i un xorret d’oli al
gust. Sal i pebre també al gust. Recordeu que els tomaques seques ja són saladetes.
Triturarem bé fins obtenir la textura desitjada.
En aquest cas a mi m’interessava que fos consistent, si la voleu més untable líquida, afegiu oli d’auliva. Si la voleu més lleugera, li podeu afegir una mica d’aigua, però llavors l’haureu de consumir lo mateix dia.
Una vegada triturat guardem en un pot de vidre en un xorro d’oli d’auliva per damunt a la nevera. Vos durarà entre 4-5 dies fantàsticament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada