1/8/21

Paté de fesols, tomaques seques i pipes

Una alternativa vegana per a minjar llegums quan fa calor (i quan no també!) que podeu utilitzar per a picar, acompanyar los vostres plats, fer uns bons entrepans... o esmorzar. Segur que vos agradarà!

 

Ingredients:

1 tassa de fesols cuits

½ tassa de tomaques seques en oli

¼ tassa pipes de gira-sol crues

1c comí

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Necessitarem un processador d’aliments. Jo ho he fet a la cuba menuda del processador de la Magimix Cook Expert.

Posarem les pipes, les tomaques escorregudes, los fesols, lo comí i un xorret d’oli al gust. Sal i pebre també al gust. Recordeu que els tomaques seques ja són saladetes.

Triturarem bé fins obtenir la textura desitjada.

En aquest cas a mi m’interessava que fos consistent, si la voleu més untable  líquida, afegiu oli d’auliva. Si la voleu més lleugera, li podeu afegir una mica d’aigua, però llavors l’haureu de consumir lo mateix dia.


Una vegada triturat guardem en un pot de vidre en un xorro d’oli d’auliva per damunt a la nevera. Vos durarà entre 4-5 dies fantàsticament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada